Na čem foglarovec.cz pracuje?

04.01.2023 07:52

Dostávám často stejné otázky, proto zkusím odpovědět dopředu :-).

Rozpracovaných projektů je teď více a všechny jsou už celkem pokročilé, tak snad je nic nezastaví. Vidím to nějak takto:

1) Na přelomu ledna a února bude uvedena Grifinova kniha Stopa vede do Stínadel. Předobjednávky už jsou hodně pokročilé a prodej bude brzy zastaven.

2) V únoru bych měl omezenému okruhu přátel a znalců díla JF (cca 40 ks) dodat pracovní vydání 4. sešitu Téma pro foglarovce, tentokráte s názvem Korespondence. Půjde zcela jistě o dosud nejobsáhlejší sešit, jak po stránce textové, tak i obrazové (čistý text cca 10 stran A4 a více než 170 skenů). Finální verze vyjde s odstupem času pravděpodobně na podzim letošního roku (ta už bude dostupná ve standardním nákladu cca 180 ks).

3) V březnu až dubnu by měl vyjít na světlo zatím "tajný" projekt, půjde o RETRO sešit Téma pro foglarovce a myslím, že to pro skalní foglarovce bude milým překvapením. Měl by být dostupný ve standardním nákladu cca 200 ks.

4) Rovněž v březnu - dubnu předpokládám dokončení tištěné verze Ročenky 2022, opět ve standardním nákladu. Její textace už byla zveřejněna zde na stránkách.

 

Snažím se alespoň příspěvkem podílet i na dalších projektech spolu s kamarády, ale ty nevyjdou v režii Foglarovec.cz. I tyto práce ale mají vliv na to, že už mi zůstává málo času na natočení dalšího videa a pokud se nestane něco nečekaného, tak to do května žádné nevznikne (fakt už mi času nezbývá). Podobně nelze očekávat ani žádný článek pro web foglarovec.cz.

—————

Zpět


Diskusní téma: Na čem foglarovec.cz pracuje? Máte nějaký dotaz?

Datum: 13.03.2023

Vložil: Hanz

Titulek: Griffinova trilogie

Dobrý den, neplánujete v dohledné době vydat celou Griffinovu trilogii o Stínadlech. ? Bylo by hezké mít všechny tři díla svázány do jedné :-) Děkuji

—————

Datum: 14.03.2023

Vložil: Martini

Titulek: Re: Griffinova trilogie

To by mělo kolem 1000 stran. :-)

—————

Datum: 22.01.2023

Vložil: Milan Halouzka

Titulek: Retro sešit a Roček a 2022

Dobrý den pane Martine.Chci si objednat tyto věci.Je potřeba zaslat dopředu peníze?Jestli ano,ihned pošlu. DĚKUJI Milan

—————

Datum: 23.01.2023

Vložil: MartinI

Titulek: Re: Retro sešit a Roček a 2022

Není potřeba platit dopředu (vždycky se může něco stát a nejsem tak schopen garantovat, že to, co plánuju, opravdu vznikne), ale je třeba se registrovat. Hromadně oslovuji jen registrované, nechci to nikomu vnucovat...

—————

Datum: 08.01.2023

Vložil: Milan Halouzka

Titulek: Retro sešit a Roček a 2022

Dobrý den,měl bych zájem o tyto věci

—————

Datum: 10.01.2023

Vložil: MartinI

Titulek: Re: Retro sešit a Roček a 2022

Jak jsem psal už dřív, stačí vyplnit formulář na stránce https://www.foglarovec.cz/tistena-verze-tema-pro-foglarovce/ dole a až to bude aktuální, nabídnu k odběru.

—————

Datum: 04.01.2023

Vložil: Ivo D.

Titulek: .

Martine skvělá práce, na všechny počiny se už teď moc těším.

—————